Bemutatkozunk

Társaságunk, 1989 június 1-én kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a gyógyhatásukról híres magyar gyógyvizek felhasználásával test- és hajápoló készítményeket gyártson és forgalmazzon. A Thermal gyógyvíz termékeink a harkányi, hajdúszoboszlói, bükfürdői gyógyvízzel készülnek, melyek a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának "házhoz szállítására" alkalmasak. Fő profilunk a jó izomlazító hatású Thermal Harkányi, Hajdúszoboszlói, Bükfürdői, Gyulai gyógyvízkrémek - professzionális masszázskrémek - gyártása.

A krémek hatását jól kiegészíti a Thermal gyógyvíz habfürdő, a Thermal gyógyvíz tusfürdő és a Thermal gyógyvíz testápoló balzsam. Jelentős termékünk még a Thermal herpeszkrém, a Thermal gyógyvíz kéz-és lábápoló krém valamint a hajhullást csökkentő Thermal haj-és fejbőrápoló krém és Thermal gyógyvíz sampon. A termékeink hatásáról, gyógyászati értékéről alapos referenciákkal rendelkezünk, egyrészt a tesztelést végző egészségügyi intézmények szakvéleményei, másrészt a felhasználók nagyszámú visszajelzése alapján.

A marketing koncepciónkat a gyógyfürdőhelyekre és azok gyógyszolgáltatásaira, a gyógyszertárakra és gyógynövény szaküzletekre alapozzuk. Termékeink elsősorban ezeken a helyeken kaphatók. Legnagyobb megrendelőink között tudhatjuk: Harkányi Gyógyfürdő Rt. Harkány, Büki Gyógyfürdő Rt. Bükfürdő, Fürdő Patika Bt. Hajdúszoboszló, Gyógyüdülő Patika Gyula, Béres Egészségtár KFt. Budapest, Bennovum KFT, Herbaház Budapest, Medi-Line Üzletház KFT. Budapest. A belföldi értékesítés mellett nagyon jelentős a Szlovákiába, Csehországba, Németországba történő értékesítésünk.

A panaszos ember tapasztalata, ismételt megkeresése és jó véleménye a cégünk legjobb reklámja. Vevőinket stabil minőségű termékekkel és alacsony árakkal kívánjuk megtartani, - célunk, hogy otthonukban is tapasztalhassák a híres magyar gyógyvizek jótékony hatását.